Rólunk

Plastdur - környezetkímélő ragasztók

A VODICSKA KFT korszerű összetételű, vizesbázisú, szervesoldószer-mentes, környezetbarát, diszperziós ragasztók fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozik, amelyek között nyomdaipari ragasztók, könyvkötészeti ragasztók, csomagolóipari ragasztók, bútoripari ragasztók, valamint építőipari ragasztók találhatók.

Gyártás

A ragasztók állandó minőségét a több mint 15 éves gyártási tapasztalat garantálja. A folyamatos ellátáshoz szükséges alapanyagok illetve késztermékek tárolására tágas raktárterek, a gyártáshoz műszakilag jól felszerelt gyártócsarnok, és speciális keverőgépek állnak rendelkezésre.

Termékfejlesztés

Az alapanyagok beérkezésekor, a végtermék minőségellenőrzésénél állandó laboratóriumi kontroll működik. A laboratóriumban a gyártás ellenőrzése mellett, az európai szabványoknak megfelelő, a felhasználók reklamációit, kifogásait, javaslatait, növekvő igényeit figyelembe vevő folyamatos termék-fejlesztés történik.

Kapcsolat a vevőinkkel

Szakmai segítséget nyújtunk telefonon azonnal, szükség esetén személyesen saját laboratóriumunkban vagy a felhasználó telephelyén.

A ragasztóanyagokat a VODICSKA KFT budapesti telephelyén, továbbá Egerben, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Pécsett, Győrött, Szombathelyen viszonteladóinknál lehet megvásárolni.

Budapesten kedvező áron házhozszállítást vállalunk!
Az ország többi pontjára gyűjtőfuvaros kiszállítást tudunk biztosítani, szállító partnerünkön keresztül!
Vállaljuk egyedi igényeinek megfelelő, innovatív termékek fejlesztését, gyártását.

További információkért érdeklődjön telefonon.
dr. Vodicska Miklós: 06-30-9-333-793,
06 1 362-3980
vagy 06-1-362-3981